Home / Ons team /

Lilian

Lilian

Constructeur

Constructeur Lilian de Groodt:

“Ja, ik heb wat uit te leggen. Na een studie medische biologie ligt een carrière als constructeur niet bepaald voor de hand, maar ik voel me hier als een vis in het water. Als constructeur daag je jezelf voortdurend uit. Je bent steeds op zoek naar de beste oplossing voor de opdrachtgever. Anderzijds kijk je wat technisch haalbaar is. Puzzelen, dat is het. Heel anders dan de onderzoekswereld waar ik eerst zat. Hoe ik dit ontdekte? Door de studieboeken van mijn vriend. Zelf combineer ik op dit moment een HTI-studie beton- en staalconstructie met mijn baan bij Lamers en Visser. Erg leuk en uitdagend.”

Waar

Lilian

aan heeft gewerkt

Particulier

Onlangs heeft een van onze particuliere opdrachtgevers een kavel gekocht te Mill. De wens is hier een levensloopbestendige en duurzame woning te realiseren.

Particulier

Het project betreft een verbouwing van een woonhuis met een daarbij behorend nieuw te bouwen deel. De draagstructuur van de woning blijft behouden, gevels, daken en intern wordt de bestaande bouw geheel veranderd.

Particulier

Dit project betreft een nieuwbouw bedrijfswoning behorend bij een agrarisch bedrijf. Op dit perceel was tot op heden nog geen woonhuis voorzien. De familie had de wens, gezien de nieuwe bedrijfsvoering om een woning te bouwen op dit perceel.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm