Zoek

Home / Ons team /

Ezra

Ezra

Architect

Architect Ezra Schröder is sinds 2021 werkzaam bij Lamers en Visser.

“De combinatie tussen creativiteit en techniek hebben mij altijd gefascineerd. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik na de opleiding hbo-bouwkunde architectuur ben gaan studeren aan de TU in Eindhoven. Lamers en Visser is een veelzijdig bureau waar ik mijn passie voor conceptueel denken en het uitwerken van ontwerp tot realisatie kan uitoefenen. Het is mijn missie is om als architect een ‘passend ontwerp’ te maken. Passend voor omgeving, gebruikers en de toekomst, van stedenbouwkundige tot en met bouwtechnische schaal. Met andere woorden duurzaamheid!”

Waar

Ezra

aan heeft gewerkt

Zakelijk

‘Één etalage voor vrachtwagens’ zo omschrijven wij de nieuwe gevel van de nieuwe uitbreiding van het bedrijfspand van Geurts Trucks in Andelst waar wij het ontwerp van hebben mogen maken.

Particulier

Voor dit bijzondere project in Boxmeer heeft Lamers en Visser de opdracht gekregen om een ontwerp te maken voor de uitbreiding van een woonhuis.  Het bestaande pand is een karakteristieke woning met architectonische kenmerken en is in het oog springend in de straat.

Particulier

Het project betreft een verbouwing van een woonhuis met een daarbij behorend nieuw te bouwen deel. De draagstructuur van de woning blijft behouden, gevels, daken en intern wordt de bestaande bouw geheel veranderd.

Zakelijk

Drukkerij Weemen uit Haps had behoefte aan een nieuw, ruimer pand. Het hoekperceel van het bedrijventerrein RBL te Haps is het perceel voor het nieuwe bedrijfspand pand van Weemen geworden.

Zakelijk

Voor de tweede ronde van de aanbesteding van Yuverta hebben we aan de hand van een casus verschillende gunningscriterium stukken gemaakt, waaronder schematische weergaves van onze ideeën en referentiebeelden.

Zakelijk

Lamers en Visser is gevraagd om de bedrijfslocatie van B Dutch aan te passen om de ruimtebehoefte ten gevolge van productie uitbreiding te huisvesten. Hierbij mogen wij het project van begin tot het einde verzorgen.

Zakelijk

Lamers en Visser heeft meegedaan aan een prijsvraag voor een Waterpaviljoen in het gebied Seurenheide te Bergen.

Zakelijk

Wij zijn gevraagd om een meerdaagse architectuur en techniek training te geven. Deze training is opgezet om de mediasuppliers (fotografen en videografen) van Topr bewust te laten maken van architectuur en techniek.

Particulier

Dit project betreft een nieuwbouw bedrijfswoning behorend bij een agrarisch bedrijf. Op dit perceel was tot op heden nog geen woonhuis voorzien. De familie had de wens, gezien de nieuwe bedrijfsvoering om een woning te bouwen op dit perceel.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm