Search

Home / Particulier

Particulier

Hulp bij alle vraagstukken rondom (nieuw)bouw

Op zoek naar een architect die je droomhuis kan ontwerpen? Hulp nodig bij het berekenen van de constructie voor een aanbouw? Heb je een pand gevonden dat je wil omtoveren tot woonhuis? Of wil je je huis verkopen en heb je een BENG-berekening en energielabel nodig? Dan ben je als particulier aan het juiste adres bij de twintig specialisten van Lamers en Visser. Wij zijn jouw bouwpartner.

Particulier

Op maat voor jou

Je kunt ons inschakelen met al je vraagstukken rondom (nieuw)bouw. Denk aan bouwkundig – en constructief advies, maar ook aan BIM, architectuur én projectmanagement. Zeggen die termen je niets? Geen probleem. Onze ervaren medewerkers kunnen je als geen ander wegwijs maken in de wereld van (duurzaam) bouwen of verbouwen. Zij weten hoe ze de meest complexe bouwvraagstukken concreet en persoonlijk kunnen maken. Onze experts luisteren naar je ideeën en wensen en zorgen dat deze werkelijkheid worden. Samen met jou werken we toe naar een passend eindresultaat.

Verbouwing of nieuwbouw

Heb je plannen voor een verbouwing of nieuwbouw klop als particulier dan meteen bij Lamers en Visser aan. Dankzij onze specialisten op het gebied van architectuur, constructie en bouwkunde kom je niet voor verrassingen te staan. Jij kunt dromen van een bepaalde uitbouw; zij weten of dit ook constructief mogelijk is. Dat droomhuis dat jij al jaren in je hoofd hebt, kan de architect van Lamers en Visser voor jou tot in detail uittekenen. De bouwprofessionals nemen je aan de hand, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het bouwbesluit, vergunningsaanvragen en tal van andere regeltjes waar je opeens voor komt te staan, zoals een noodzakelijke BENG berekening of energielabel. Bij Lamers en Visser bieden we structuur als de aannemer, loodgieter of elektricien je bestookt met vragen over je nieuwbouw of verbouwing. Met ons aan je zijde heb je grip op het bouwproces.

Particuliere projecten

Particulier

Voor dit bijzondere project in Boxmeer heeft Lamers en Visser de opdracht gekregen om een ontwerp te maken voor de uitbreiding van een woonhuis.  Het bestaande pand is een karakteristieke woning met architectonische kenmerken en is in het oog springend in de straat.

Particulier

Onlangs heeft een van onze particuliere opdrachtgevers een kavel gekocht te Mill. De wens is hier een levensloopbestendige en duurzame woning te realiseren.

Particulier

Het project betreft een verbouwing van een woonhuis met een daarbij behorend nieuw te bouwen deel. De draagstructuur van de woning blijft behouden, gevels, daken en intern wordt de bestaande bouw geheel veranderd.

Particulier

Van een leeg kavel iets moois maken! Dat willen wij natuurlijk heel graag!

In samenspraak met de nieuwe bewoners hebben wij een vrijstaande woning in Bergen mogen ontwerpen.

Particulier

Dit project betreft een nieuwbouw bedrijfswoning behorend bij een agrarisch bedrijf. Op dit perceel was tot op heden nog geen woonhuis voorzien. De familie had de wens, gezien de nieuwe bedrijfsvoering om een woning te bouwen op dit perceel.

Particulier

De opdrachtgever heeft een leegstaand kavel gekocht in Putten en heeft Lamers en Visser gevraagd om een ontwerp en uitwerking van zijn woonhuis te maken.

Architecten

Al tijdens het kennismakingsgesprek maak je kennis met één van onze architecten. We vinden het belangrijk dat er een klik is tussen klant en architect. Aan de hand van je wensen maken onze architecten een tekening. Wist je dat we een project altijd in 3D opzetten, zodat je als het ware al door je huis kunt lopen? Intern stemmen we natuurlijk ook meteen alles af. Denk daarbij aan de constructieve haalbaarheid, maar ook qua wet- en regelgeving vanuit bijvoorbeeld de welstandscommissie. Als een project compleet bij ons ligt, kunnen we vanaf het beginstadium zelfs meer sturen op de kosten. Goed om te weten: wij zijn een BNA-erkend bureau, iets waar je als klant echt van profiteert.

Particulier

Energielabel

Lamers en Visser is ook de partij bij wie je aanklopt voor een BENG-berekening en het uitgeven van een energielabel. Dit staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en dient ter vervanging van de EPC-berekening. Bij nieuwbouw heb je deze nodig voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. Bij verkoop van de woning is deze nodig bij de notaris én sinds 1 januari 2022 zelfs nodig om op FUNDA te mogen. Onze specialisten vertellen je graag meer over BENG berekeningen en het aanvragen van energielabel.

Kennismakingsgesprek

De eerste kennismaking met Lamers en Visser voelt als een gesprek aan de keukentafel. Misschien heb je het idee dat we over koetjes-en-kalfjes praten, maar zo ontdekken we wat echt belangrijk voor jou is. Er zijn tenslotte zoveel mogelijkheden als het gaat om nieuwbouw en verbouwing. Het is belangrijk om te ontdekken of wensen en financiën echt aansluiten bij waar je naar op zoek bent. Bij Lamers en Visser zorgen we daarnaast voor een heldere offerte, zodat je weet wat we voor je kunnen betekenen. Plan jij alvast een kennismakingsgesprek? Zo realiseren we samen jouw bouwdroom.