Zoek

Home / Zakelijk

Zakelijk

Grip op ieder bouwproces

Groeit jouw onderneming sterk en wil je een nieuw bedrijfspand realiseren? Ben je op zoek naar een geschikte partner die een bestaand gebouw kan transformeren en verduurzamen? Wil je op een dynamische plek een nieuw pand vestigen, waar jouw onderneming of organisatie nog beter tot zijn recht komt? Dan zit je goed bij Lamers en Visser. Ons multidisciplinaire team heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan de meest uiteenlopende panden. Denk aan scholen, brandweerkazernes en zorggebouwen voor (semi-)overheidsinstanties. Van woningen, appartementencomplexen tot aan complete woonwijken in opdracht van projectontwikkelaars. Tot aan bedrijfshallen en kantoren voor tal van ondernemers in diverse branches. Wij zorgen als jouw bouwpartner voor grip op ieder bouwproces.

Zakelijk

Op maat voor jou

Je kunt ons inschakelen met al je vraagstukken rondom (nieuw)bouw. Denk aan bouwkundig – en constructief advies, maar ook aan BIM, architectuur én projectmanagement. Al deze expertises voeren we zowel los als in een totaalpakket uit. Hoe groot of klein jouw bouwvraag is; wij zijn in staat om deze vrijwel direct te beantwoorden. Dat is fijn, want als ondernemer wil je natuurlijk het liefst je plannen zo snel én duidelijk mogelijk kunnen voorleggen aan je stakeholders. Wij benaderen een gebouw of huis vanuit hoogwaardige bouwkunde en adviseren ten aanzien van commerciële en technische haalbaarheid. Oog voor detail zit daarbij in ons DNA. Bovendien stellen we onszelf altijd de vraag hoe we op een toekomstbestendige manier gebouwen kunnen transformeren en verduurzamen. Het hedendaagse werk- en leefklimaat verandert in hoog tempo; toekomstbestendige keuzes maken is dan essentieel.

Samenwerken

Bij Lamers en Visser werken we met een ambitieus team. Samen werken we voortdurend aan verdere kwaliteitsverbetering binnen ons vakgebied. Daar profiteer je als zakelijke klant van. Je kunt echt op onze expertise bouwen. We hebben daarbij samenwerken hoog in het vaandel. We luisteren naar al je wensen en ideeën en werken samen – als een hecht team – toe naar een passend eindresultaat. Hoe groot of klein de vraag ook is. Door de omvang van ons bedrijf en de diverse disciplines die we standaard in huis hebben, kunnen we snel schakelen en onze klanten voorzien van de juiste ondersteuning. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Wist je namelijk dat het opstellen van meerjarenonderhoudsbegrotingen (MJOB) ook tot onze expertises behoort? Zo kom je de aankomende 25 jaar niet voor verrassingen te staan op het gebied van onderhoud en kun je geld reserveren.

Zakelijke projecten

Zakelijk

Naar aanleiding van plannen van De Schouwburg Cuijk en Bibliotheek Cuijk is het gezamenlijk plan opgepakt om de huisvesting van de bieb in te passen in de schouwburg aan de Grotestraat. Een mooie combinatie waarbij kunst, cultuur, lezen, leren werken en ontspannen samenkomen.

Zakelijk

Dit project is een herontwikkeling van een voormalige slagerij en woonhuis aan de Grotestraat in Cuijk. Het karakteristieke pand wordt voorzien van 4 appartementen. Aan de zijde van de Grotestraat wordt de verschijningsvorm en indeling van de gevel in tact houden.

Zakelijk

‘Één etalage voor vrachtwagens’ zo omschrijven wij de nieuwe gevel van de nieuwe uitbreiding van het bedrijfspand van Geurts Trucks in Andelst waar wij het ontwerp van hebben mogen maken.

Zakelijk

Drukkerij Weemen uit Haps had behoefte aan een nieuw, ruimer pand. Het hoekperceel van het bedrijventerrein RBL te Haps is het perceel voor het nieuwe bedrijfspand pand van Weemen geworden.

Zakelijk

De oudbouw van het Oorlogsmuseum in Overloon is grotendeels buiten gebruik geraakt. Het uitgangspunt voor dit project was het slopen van een deel van het oude gebouw en het realiseren van een nieuwe gevel.

Zakelijk

Lamers & Visser heeft voor dit project het definitieve energielabel verstrekt. Op basis van de bouwtechnische- en installatietechnische tekeningen en berekeningen alsmede de opname ter plaatse is het definitieve energielabel bepaald.

Multidisciplinair team

Kies je voor Lamers en Visser als jouw bouwpartner, dan kun je rekenen op de kennis en kunde van ons zeer ervaren, multidisciplinaire team. Daarbij maak je tijdens het kennismakingsgesprek al kennis met één van onze architecten. Intern stemmen we vervolgens alles af met onze bouwkundigen, constructeurs en BIM-modelleurs. We kijken bij plannen niet alleen naar de (constructieve) haalbaarheid, maar zorgen dat we ook het plaatje qua wet- en regelgeving compleet hebben. Daarnaast zetten we een project altijd in 3D op, zodat je als het ware door het bedrijfspand kunt lopen. Als een project compleet bij ons ligt, kunnen we vanaf het beginstadium zelfs sturen op de kosten. Wel zo fijn in deze tijd.

Zakelijk

Expertises

Bij Lamers en Visser werken we samen toe naar een optimaal werk- en leefklimaat. Je kent ons mogelijk al van ons bouwkundig en constructief advies, maar wist je dat we voor zakelijke klanten nog veel meer kunnen betekenen? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de onafhankelijke en daadkrachtige wijze waarop we de complete regie voeren over jouw bouwplannen of project. Of kies voor BIM-management door Lamers en Visser, waarbij we met alle bouwpartners samen het desbetreffende plan virtueel uitwerken. Deze manier van werken zorgt voor een kortere doorlooptijd, meer kwaliteit én lagere faalkosten. We zijn daarnaast ook BENG-gecertificeerd en mogen – zowel voor woningbouw als utiliteitsbouw – BENG-berekeningen uitvoeren, net als dat we als EnergiePrestatie-adviseur ook de partij zijn waar je aanklopt voor (advies over) het energielabel.

Kennismakingsgesprek

Kortom: er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om nieuwbouw en verbouwingen van zakelijke panden. Het is dan belangrijk om te ontdekken of wensen en financiën ook aansluiten bij waar je als ondernemer of organisatie naar op zoek bent. Bij Lamers en Visser maken we al jouw bouwvraagstukken concreet. Daarnaast zorgen we voor een heldere offerte, zodat je precies weet wat we voor je kunnen betekenen. Plan je alvast een kennismakingsgesprek? Zo zetten we samen de stap in de mooie toekomst van jouw bedrijf of organisatie.