Home / Ons team /

Bas

Bas

Directeur

Bas Visser bundelde in 2006 de krachten met Ton Lammers. Samen vormen zij sinds die tijd de directie van Lamers en Visser.

“Toen ik jaren geleden wilde beginnen als architect, peinsde ik er niet over om constructeur te worden. Rekenen was niets voor mij. Althans: dat dacht ik. Tot ik in mijn werk als architect steeds meer de technische kant opging en engineering een logische stap werd. Nu vind ik het heerlijk om te zien dat we constructies ontwikkelen en doorrekenen die kloppen en werken. Alhoewel ‘zien’… meestal zie je van ons werk aan de buitenkant niets. Dat is precies de bedoeling. We zorgen voor functionele oplossingen zonder concessies te doen aan uitstraling.”

Waar

Bas

aan heeft gewerkt

Particulier

Onlangs heeft een van onze particuliere opdrachtgevers een kavel gekocht te Mill. De wens is hier een levensloopbestendige en duurzame woning te realiseren.

Particulier

Het project betreft een verbouwing van een woonhuis met een daarbij behorend nieuw te bouwen deel. De draagstructuur van de woning blijft behouden, gevels, daken en intern wordt de bestaande bouw geheel veranderd.

Zakelijk

Drukkerij Weemen uit Haps had behoefte aan een nieuw, ruimer pand. Het hoekperceel van het bedrijventerrein RBL te Haps is het perceel voor het nieuwe bedrijfspand pand van Weemen geworden.

Zakelijk

De oudbouw van het Oorlogsmuseum in Overloon is grotendeels buiten gebruik geraakt. Het uitgangspunt voor dit project was het slopen van een deel van het oude gebouw en het realiseren van een nieuwe gevel.

Zakelijk

Lamers & Visser heeft voor dit project het definitieve energielabel verstrekt. Op basis van de bouwtechnische- en installatietechnische tekeningen en berekeningen alsmede de opname ter plaatse is het definitieve energielabel bepaald.

Zakelijk

Lamers & Visser heeft voor dit project de definitieve energielabels verstrekt. Op basis van tekeningen, berekeningen en een opname van alle appartementen ter plaatse hebben we de energielabels bepaald.

Zakelijk

Voor de tweede ronde van de aanbesteding van Yuverta hebben we aan de hand van een casus verschillende gunningscriterium stukken gemaakt, waaronder schematische weergaves van onze ideeën en referentiebeelden.

Zakelijk

Lamers en Visser is gevraagd om de bedrijfslocatie van B Dutch aan te passen om de ruimtebehoefte ten gevolge van productie uitbreiding te huisvesten. Hierbij mogen wij het project van begin tot het einde verzorgen.

Zakelijk

Lamers en Visser heeft meegedaan aan een prijsvraag voor een Waterpaviljoen in het gebied Seurenheide te Bergen.

Zakelijk

Wij zijn gevraagd om een meerdaagse architectuur en techniek training te geven. Deze training is opgezet om de mediasuppliers (fotografen en videografen) van Topr bewust te laten maken van architectuur en techniek.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm