Zoek

Home / Ons team /

Bas

Bas

Directeur

Bas Visser bundelde in 2006 de krachten met Ton Lammers. Samen vormen zij sinds die tijd de directie van Lamers en Visser.

“Toen ik jaren geleden wilde beginnen als architect, peinsde ik er niet over om constructeur te worden. Rekenen was niets voor mij. Althans: dat dacht ik. Tot ik in mijn werk als architect steeds meer de technische kant opging en engineering een logische stap werd. Nu vind ik het heerlijk om te zien dat we constructies ontwikkelen en doorrekenen die kloppen en werken. Alhoewel ‘zien’… meestal zie je van ons werk aan de buitenkant niets. Dat is precies de bedoeling. We zorgen voor functionele oplossingen zonder concessies te doen aan uitstraling.”

Waar

Bas

aan heeft gewerkt

Zakelijk

Naar aanleiding van plannen van De Schouwburg Cuijk en Bibliotheek Cuijk is het gezamenlijk plan opgepakt om de huisvesting van de bieb in te passen in de schouwburg aan de Grotestraat. Een mooie combinatie waarbij kunst, cultuur, lezen, leren werken en ontspannen samenkomen.

Zakelijk

Dit project is een herontwikkeling van een voormalige slagerij en woonhuis aan de Grotestraat in Cuijk. Het karakteristieke pand wordt voorzien van 4 appartementen. Aan de zijde van de Grotestraat wordt de verschijningsvorm en indeling van de gevel in tact houden.

Zakelijk

‘Één etalage voor vrachtwagens’ zo omschrijven wij de nieuwe gevel van de nieuwe uitbreiding van het bedrijfspand van Geurts Trucks in Andelst waar wij het ontwerp van hebben mogen maken.

Particulier

Voor dit bijzondere project in Boxmeer heeft Lamers en Visser de opdracht gekregen om een ontwerp te maken voor de uitbreiding van een woonhuis.  Het bestaande pand is een karakteristieke woning met architectonische kenmerken en is in het oog springend in de straat.

Particulier

Onlangs heeft een van onze particuliere opdrachtgevers een kavel gekocht te Mill. De wens is hier een levensloopbestendige en duurzame woning te realiseren.

Particulier

Het project betreft een verbouwing van een woonhuis met een daarbij behorend nieuw te bouwen deel. De draagstructuur van de woning blijft behouden, gevels, daken en intern wordt de bestaande bouw geheel veranderd.

Zakelijk

Drukkerij Weemen uit Haps had behoefte aan een nieuw, ruimer pand. Het hoekperceel van het bedrijventerrein RBL te Haps is het perceel voor het nieuwe bedrijfspand pand van Weemen geworden.

Zakelijk

De oudbouw van het Oorlogsmuseum in Overloon is grotendeels buiten gebruik geraakt. Het uitgangspunt voor dit project was het slopen van een deel van het oude gebouw en het realiseren van een nieuwe gevel.

Zakelijk

Lamers & Visser heeft voor dit project het definitieve energielabel verstrekt. Op basis van de bouwtechnische- en installatietechnische tekeningen en berekeningen alsmede de opname ter plaatse is het definitieve energielabel bepaald.

Zakelijk

Lamers & Visser heeft voor dit project de definitieve energielabels verstrekt. Op basis van tekeningen, berekeningen en een opname van alle appartementen ter plaatse hebben we de energielabels bepaald.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm