Search

Home / Ons team /

Jurgen

Jurgen

BIM modelleur

Als BIM modelleur is Jurgen Bosch sinds 2020 werkzaam bij Lamers en Visser.

“Ik loop al wat jaren mee in de bouwwereld, maar het blijft bijzonder om in het landschap ‘iets’ te zien waar je zelf een bijdrage aan geleverd hebt. In mijn vorige baan werkte ik in de civiele techniek en modelleerde ik bruggen. Daarvoor werkte ik in de utiliteitsbouw. Bij Lamers en Visser kan ik mijn kennis verder verbreden. Wat dit bedrijf typeert? Dat is zeker het kleinschalige en persoonlijke. We zijn geen groot en log bedrijf, maar hebben direct contact met alle betrokkenen. En dat werkt.”

Waar

Jurgen

aan heeft gewerkt

Particulier

Onlangs heeft een van onze particuliere opdrachtgevers een kavel gekocht te Mill. De wens is hier een levensloopbestendige en duurzame woning te realiseren.

Zakelijk

Drukkerij Weemen uit Haps had behoefte aan een nieuw, ruimer pand. Het hoekperceel van het bedrijventerrein RBL te Haps is het perceel voor het nieuwe bedrijfspand pand van Weemen geworden.

Zakelijk

De opdracht omvat het berekenen en tekenen/modelleren van 92 nieuwbouwwoningen, we hebben dit project van constructief ontwerp tot en met de begeleiding op de bouw uitgevoerd.

Zakelijk

Op 27 januari 2020 is de eerste paal geslagen voor de Maricken fase IV, dit was de feestelijke start voor de bouw van 104 koopwoningen en 21 huurwoningen.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm