Zoek

Home / Ons team /

Renée

Renée

Architect

BIM modelleur Renée Thierij maakt sinds 2019 onderdeel uit van het team van Lamers en Visser.

“Het creatieve en technische samen laten komen, maar daarnaast ook iets theoretisch omzetten in een zichtbaar plan. Dat vind ik het mooie van mijn werk. Zeker als het een project in de regio is en je vervolgens regelmatig ziet dat het eindresultaat ‘werkt’. Dat is ook echt Lamers en Visser; bij het ontwerpen en uitwerken van een project houden we altijd voor ogen waar het pand voor bedoeld is. Soms is dat heel technisch, zoals de fundering van een zwembad in Arnhem, soms vraagt dat om creativiteit. Die afwisseling maakt werken hier zo leuk.”

Waar

Renée

aan heeft gewerkt

Particulier

Onlangs heeft een van onze particuliere opdrachtgevers een kavel gekocht te Mill. De wens is hier een levensloopbestendige en duurzame woning te realiseren.

Zakelijk

De oudbouw van het Oorlogsmuseum in Overloon is grotendeels buiten gebruik geraakt. Het uitgangspunt voor dit project was het slopen van een deel van het oude gebouw en het realiseren van een nieuwe gevel.

Zakelijk

Voor de tweede ronde van de aanbesteding van Yuverta hebben we aan de hand van een casus verschillende gunningscriterium stukken gemaakt, waaronder schematische weergaves van onze ideeën en referentiebeelden.

Zakelijk

In het centrum van Maastricht wordt ter plaatse van de oude Festivillage nieuwbouw gepleegd, de monumentale tegelwand krijgt een hoofdrol in het nieuwe bowlingcentrum.

Particulier

De opdrachtgever heeft een leegstaand kavel gekocht in Putten en heeft Lamers en Visser gevraagd om een ontwerp en uitwerking van zijn woonhuis te maken.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm