Zoek

home / Onze expertises / samenwerking

Samenwerken en MVO

Samenwerking

Samenwerken vinden we bij Lamers en Visser ontzettend belangrijk. Daarbij is loyaliteit één van onze kernwaarden. Een eigenschap die we ook terugzien bij onze klanten en samenwerkingspartners, waardoor we samen van ieder project een succes maken. Dat doen we niet alleen met ons team en gerelateerde bedrijven uit de bouwbranche, maar met allerhande partijen om ons heen.

Bouwbranche

We werken bijvoorbeeld veel samen met projectontwikkelaars en (ontwikkelende) aannemers, zowel uit de regio als daarbuiten. Soms zijn we vanaf de start van een project betrokken en maken we echt onderdeel uit van het bouwteam. Andere keren worden we puur benaderd voor onze bouwkundige expertise, bijvoorbeeld op het gebied van constructies, BIM of BENG berekeningen. We zijn daarnaast aangesloten bij het BIM Loket en de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus).

Regionale samenwerkingsverbanden

Lamers en Visser is landelijk actief, maar we zijn ook aangesloten bij diverse regionale samenwerkingsverbanden. Zo zijn we actief binnen de Vastgoedsociëteit Land van Cuijk & Maasduinen. Hier ontmoeten we projectontwikkelaars, makelaars, architecten, woningcorporaties, bouwaannemers, beleggers en zakelijke dienstverleners uit onze regio. We delen onze kennis en expertise, waardoor er waardevolle relaties ontstaan. Relaties waar onze klanten en andere samenwerkingspartners vervolgens van profiteren.

We zijn daarnaast lid van de Industriële Kring Land van Cuijk & Noord-Limburg en Stichting Duurzaam Bedrijvenoverleg Land van Cuijk & Noord-Limburg. Stuk voor stuk initiatieven waarvan de leden samen streven naar een vitaal, representatief en bovenal toekomstbestendig ondernemersklimaat in de regio. Daar dragen wij bij Lamers en Visser graag een steentje aan bij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen mag wat ons betreft niet ontbreken. Dat doen we bij Lamers en Visser door een stukje sponsoring van diverse sportverenigingen tot aan de plaatselijke fanfare. Dat vinden we belangrijk, omdat dit de verenigingen zijn waar onze medewerkers voor een gedeelte hun vrije tijd besteden. De saamhorigheid die wij bij Lamers en Visser op de werkvloer ervaren, gunnen we iedereen. Daarom leveren we ook een bijdrage aan initiatieven voor kwetsbare groepen in onze samenleving.

Overzicht van initiatieven die wij bij Lamers en Visser een warm hart toedragen:

  • Vriend van het Rode Kruis: Als Vriend van het Rode Kruis investeren wij in innovatieve oplossingen om mensen in Nederland en het buitenland minder kwetsbaar te maken voor kleine en grote rampen.
  • Stichting Tour Mill Lijn: Dit belangrijke initiatief voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking hebben we ondersteund bij de realisatie van hun eigen bus.
  • Korfbal Quick-up Sint Agatha: Quick-Up is opgericht in 1957 en sindsdien dé korfbalclub van Sint Agatha.
  • Jeugd- en jongerenwerk ’t Staagje in Sint Agatha: Voor de leefbaarheid van een dorp is het belangrijk dat er van alles te doen is voor kinderen en jongeren. Zo blijven ze betrokken. Dit doen ze bij ’t Staagje al meer dan zestig jaar mét alleen maar vrijwilligers. Daar hebben we bij Lamers en Visser veel waardering voor.
  • PVV Dressuurdagen in Boxmeer: Paard en Pony Vereniging Boxmeer organiseert jaarlijks de gratis toegankelijke Boxmeerse Dressuurdagen. Een mooie evenement in onze regio dat we dan ook graag ondersteunen.
  • VCA Sint Agatha: Ook de plaatselijke voetbalvereniging kan op onze steun rekenen; dat is namelijk nog zo’n initiatief dat bijdraagt aan de leefbaarheid van Sint Agatha.
  • Kinderboerderij ’t Ganzenbos in Cuijk: Kinderen hebben de toekomst; daarom vinden wij het belangrijk om ook een educatief en recreatief initiatief als Kinderboerderij ’t Ganzenbos in Cuijk te ondersteunen.
  • Fanfare Heilige Agatha: De plaatselijke fanfare bestaat al meer dan honderd jaar; het vormt een belangrijk element in een kleine saamhorige gemeenschap als Sint Agatha.

Kennismakingsgesprek

De eerste kennismaking met Lamers en Visser voelt als een gesprek aan de keukentafel. Misschien heb je het idee dat we over koetjes-en-kalfjes praten, maar zo ontdekken we wat echt belangrijk voor jou is. Er zijn tenslotte zoveel mogelijkheden als het gaat om nieuwbouw en verbouwing. Het is belangrijk om te ontdekken of wensen en financiën echt aansluiten bij waar je naar op zoek bent. Bij Lamers en Visser zorgen we daarnaast voor een heldere offerte, zodat je weet wat we voor je kunnen betekenen. Plan jij alvast een kennismakingsgesprek? Zo realiseren we samen jouw bouwdroom.