Zoek

Home / Over ons

Over ons

Lamers en Visser zorgt sinds 2006 voor een optimale werk- en, of leefomgeving. Wij zorgen voor grip op jouw bouwproces, zowel bij zakelijke als particuliere projecten. Dat doen we op nuchtere wijze, met een vleug humor, maar bovenal met een gedreven, multidisciplinair team. Onze mensen hebben alle kennis en kunde in huis, zodat we snel kunnen schakelen en iedere bouwvraag vrijwel direct kunnen beantwoorden. We zijn ambitieus en werken voortdurend aan verdere kwaliteitsverbetering. Daarbij kijken we niet alleen naar de vraag van vandaag, maar ook naar de dag van morgen.  Zo kun jij – met ons advies op zak – toekomstbestendige keuzes maken. 

Elk bouwvraagstuk zien wij als een uitdaging

Hoe groot, klein of complex ook. We maken het concreet en persoonlijk, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Oog voor detail en hoogwaardige bouwkundigheid zit daarbij in ons DNA. Innovatie en technologie laat ons hart sneller kloppen, maar we verliezen de menselijke en maatschappelijke waarden nooit uit het oog.

Bij Lamers en Visser geloven we in de kracht van veelzijdigheid. Dankzij de unieke mix aan kundige mensen kunnen we alle disciplines onder een dak aanbieden. Als klant kun je kiezen voor het totaalpakket of juist voor een onderdeel. Jij bepaalt waar je behoefte aan hebt. Wij vinden het belangrijk dat jij je als klant gehoord voelt. Dat je ervaart dat we als team toewerken naar een passend eindresultaat. We doen dit samen. 

Ons team

Zo stonden we met ons team de afgelopen jaren aan de basis van de meest uiteenlopende gebouwen en huizen. Door de markt te volgen en vroegtijdig mee te bewegen, kunnen we daarnaast ook nieuwe kansen aangrijpen. Wist je bijvoorbeeld dat we een BNA-erkend architectenbureau zijn? Daar pluk jij als klant de vruchten van.