Zoek

Home / Ons team /

Isabella

Isabella

Constructeur

“Ik hou van de puzzel; telkens opnieuw. Het is een sport om de meest efficiënte, effectiefste én voordeligste constructiemogelijkheid te ontwikkelen. Mijn specialiteit ligt bij woonhuizen, verbouwingen en bedrijfshallen. Die afwisseling maakt mijn werk uitdagend.”

Waar

Isabella

aan heeft gewerkt

Zakelijk

Drukkerij Weemen uit Haps had behoefte aan een nieuw, ruimer pand. Het hoekperceel van het bedrijventerrein RBL te Haps is het perceel voor het nieuwe bedrijfspand pand van Weemen geworden.

Zakelijk

Lamers en Visser is gevraagd om de bedrijfslocatie van B Dutch aan te passen om de ruimtebehoefte ten gevolge van productie uitbreiding te huisvesten. Hierbij mogen wij het project van begin tot het einde verzorgen.

Zakelijk

Op het terrein van GGz Breburg aan de Heuvelstraat in Dongen worden een appartementencomplex met 18 appartementen en 2 gezamenlijke woonkamers en 30 beneden-boven woningen, verdeeld over 3 woonblokken, gerealiseerd.

Zakelijk

Op industriepark Sterckwijck te Beugen is een nieuwe productiefaciliteit met magazijnen gebouwd voor Ambiente Europa BV. Al zo’n 20 jaar ontwikkelt en produceert Ambiente Europe kwalitatief hoogwaardige en sfeervolle collectie tafeldecoratie.

Particulier

De opdrachtgever heeft een leegstaand kavel gekocht in Putten en heeft Lamers en Visser gevraagd om een ontwerp en uitwerking van zijn woonhuis te maken.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm