Zoek

Home / Ons team /

Michelle

Michelle

Architect

Gecertificeerd architect Michelle van der Cammen behoort sinds 2016 tot het team van Lamers en Visser.

“Ik heb architectuur gestudeerd aan de TU in Eindhoven. Daarvoor deed ik bouwkunde. De creativiteit van een architect in combinatie met functionele kennis van een bouwkundige; dat versterkt elkaar. Het biedt echt meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Persoonlijk vind ik de combinatie erg leuk. Een gebouw vanaf het nulpunt ontwerpen, is gaaf om te doen!”

Waar

Michelle

aan heeft gewerkt

Zakelijk

Dit project is een herontwikkeling van een voormalige slagerij en woonhuis aan de Grotestraat in Cuijk. Het karakteristieke pand wordt voorzien van 4 appartementen. Aan de zijde van de Grotestraat wordt de verschijningsvorm en indeling van de gevel in tact houden.

Zakelijk

Drukkerij Weemen uit Haps had behoefte aan een nieuw, ruimer pand. Het hoekperceel van het bedrijventerrein RBL te Haps is het perceel voor het nieuwe bedrijfspand pand van Weemen geworden.

Zakelijk

Voor de tweede ronde van de aanbesteding van Yuverta hebben we aan de hand van een casus verschillende gunningscriterium stukken gemaakt, waaronder schematische weergaves van onze ideeën en referentiebeelden.

Zakelijk

Lamers en Visser is gevraagd om de bedrijfslocatie van B Dutch aan te passen om de ruimtebehoefte ten gevolge van productie uitbreiding te huisvesten. Hierbij mogen wij het project van begin tot het einde verzorgen.

Zakelijk

Wij zijn gevraagd om een meerdaagse architectuur en techniek training te geven. Deze training is opgezet om de mediasuppliers (fotografen en videografen) van Topr bewust te laten maken van architectuur en techniek.

Particulier

Van een leeg kavel iets moois maken! Dat willen wij natuurlijk heel graag!

In samenspraak met de nieuwe bewoners hebben wij een vrijstaande woning in Bergen mogen ontwerpen.

Zakelijk

Op het bedrijven terrein H2o in Hattemerbroek is dit project gerealiseerd voor Yello B.V. Yelloo B.V. is gespecialiseerd in het verhuren, monteren en demonteren van steigers, hangbruginstallaties en bouwliften.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm