Zoek

Home / Ons team /

Danny

Danny

BIM modelleur

BIM modelleur Danny Thoonen is werkzaam bij Lamers en Visser sinds 2017.

“Als kleine jongen bouwde ik uren. HBO Bouwkunde was daarom een logische stap. Daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Mijn werk is erg gevarieerd. Ik ben bouwkundig- en constructief tekenaar en maak de bijbehorende bouwfysische berekeningen. De grootste uitdaging zit ‘m in de onderlinge samenhang. Zo werk ik nu aan een groot bedrijfspand, bestaande uit een kantoor, werkplaats en drie verschillende hallen, die onder andere dienst moeten doen als warehouse en expeditiehal. Iedere ruimte heeft een eigen functie met eigen condities en gebruiksvereisten. Daar één logisch geheel van maken, is mooi om te doen.”

Waar

Danny

aan heeft gewerkt

Zakelijk

Lamers & Visser heeft voor dit project de definitieve energielabels verstrekt. Op basis van tekeningen, berekeningen en een opname van alle appartementen ter plaatse hebben we de energielabels bepaald.

Zakelijk

Op het terrein van GGz Breburg aan de Heuvelstraat in Dongen worden een appartementencomplex met 18 appartementen en 2 gezamenlijke woonkamers en 30 beneden-boven woningen, verdeeld over 3 woonblokken, gerealiseerd.

Zakelijk

Op 27 januari 2020 is de eerste paal geslagen voor de Maricken fase IV, dit was de feestelijke start voor de bouw van 104 koopwoningen en 21 huurwoningen.

Zakelijk

Sanders l Fritom verzorgt al sinds de oprichting in 1943 haar diensten op het gebied van fijnmazige distributie. In de loop der jaren is er veel expertise opgebouwd op dit vlak en in een vroeg stadium begonnen met automatisering van de dienstverlening.

Zakelijk

Lamers en Visser heeft de opdracht gekregen om een kantoor te realiseren in de monumentale kerk van Vianen (Brabant).

Zakelijk

In 2014 heeft Lamers en Visser opdracht gekregen om aan de bestaande hal een nieuwe bedrijfshal te bouwen, aan de Vliegeniersstraat 1 te Uden.

Zakelijk

Lamers en Visser heeft een adviserende rol gehad in de voorbereidingsfase tot en met de oplevering.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm