Search

Home / Ons team /

Harm

Harm

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm van Duinhoven is BIM modelleur, constructeur en opzichter. Hij is werkzaam bij Lamers en Visser vanaf 2007.

“Eenvoudig gezegd vertaal ik de constructieberekeningen van mijn collega’s in een tekening. Voorlopige ontwerpen werk ik uit tot definitieve ontwerpen en werktekeningen. Daarbij hou ik uiteraard rekening met berekeningen en eisen vanuit het Bouwbesluit. Vervolgens begeleid ik het project van begin tot eind. Ik maak de bestektekening en loop – indien gewenst –  als opzichter rond op de bouw. Ja, mijn werk is breed. Het karakter van de panden varieert enorm: van de aanbouw van een woonhuis tot een compleet nieuwe brandweerkazerne. Die diversiteit maakt het werk nog boeiender.”

Waar

Harm

aan heeft gewerkt

Zakelijk

Dit project is een herontwikkeling van een voormalige slagerij en woonhuis aan de Grotestraat in Cuijk. Het karakteristieke pand wordt voorzien van 4 appartementen. Aan de zijde van de Grotestraat wordt de verschijningsvorm en indeling van de gevel in tact houden.

Particulier

Onlangs heeft een van onze particuliere opdrachtgevers een kavel gekocht te Mill. De wens is hier een levensloopbestendige en duurzame woning te realiseren.

Zakelijk

Lamers & Visser heeft voor dit project de definitieve energielabels verstrekt. Op basis van tekeningen, berekeningen en een opname van alle appartementen ter plaatse hebben we de energielabels bepaald.

Zakelijk

Lamers en Visser is gevraagd om de bedrijfslocatie van B Dutch aan te passen om de ruimtebehoefte ten gevolge van productie uitbreiding te huisvesten. Hierbij mogen wij het project van begin tot het einde verzorgen.

Zakelijk

Lamers en Visser heeft de opdracht gekregen voor het verbouwen van klaslokalen tot een afdeling Zorg& Welzijn en het aanpassen van een gymzaal en een aantal lokalen naar een afdeling PIE.

Zakelijk

Op het bedrijven terrein H2o in Hattemerbroek is dit project gerealiseerd voor Yello B.V. Yelloo B.V. is gespecialiseerd in het verhuren, monteren en demonteren van steigers, hangbruginstallaties en bouwliften.

Zakelijk

Voor Bouwmaatschappij Verwelius BV werken wij een ontwerp van Mies architectuur in Zaandam uit.

Zakelijk

Al sinds 1989 is Van Elst specialist in containerverhuur en transport voor zowel bedrijven als particulieren

Zakelijk

In 2014 heeft Lamers en Visser opdracht gekregen om aan de bestaande hal een nieuwe bedrijfshal te bouwen, aan de Vliegeniersstraat 1 te Uden.

Zakelijk

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica