Search

Home / Ons team /

Jos

Jos

BIM modelleur

BIM modelleur Jos Verschuren:.

“Ik ben een echte knutselaar. Dan praat ik misschien met te weinig eerbied voor ons vak, maar zo voelt het wel. Het uitzoeken van technische details, knooppunten oplossen en het hele gebouw tot in de puntjes doorpluizen. Echt met je hoofd in het gebouw. Daar houd ik oprecht van. Ik kom uit een echte bouwfamilie, dus de keuze voor dit vak lag voor de hand, maar zelfs na zo’n veertig jaar heb ik het nog prima naar mijn zin. Waarom ik voor Lamers en Visser koos? Vanwege de open cultuur, de variatie in type gebouwen en de duidelijkheid in doen en laten. Een verademing!”

Waar

Jos

aan heeft gewerkt

Zakelijk

Dit project is een herontwikkeling van een voormalige slagerij en woonhuis aan de Grotestraat in Cuijk. Het karakteristieke pand wordt voorzien van 4 appartementen. Aan de zijde van de Grotestraat wordt de verschijningsvorm en indeling van de gevel in tact houden.

Particulier

Het project betreft een verbouwing van een woonhuis met een daarbij behorend nieuw te bouwen deel. De draagstructuur van de woning blijft behouden, gevels, daken en intern wordt de bestaande bouw geheel veranderd.

Zakelijk

Drukkerij Weemen uit Haps had behoefte aan een nieuw, ruimer pand. Het hoekperceel van het bedrijventerrein RBL te Haps is het perceel voor het nieuwe bedrijfspand pand van Weemen geworden.

Particulier

Dit project betreft een nieuwbouw bedrijfswoning behorend bij een agrarisch bedrijf. Op dit perceel was tot op heden nog geen woonhuis voorzien. De familie had de wens, gezien de nieuwe bedrijfsvoering om een woning te bouwen op dit perceel.

Ontmoet onze andere teamleden

Constructief Tekenaar

Nathalie

receptioniste / secretaresse

Erica

BIM manager | BIM modelleur | Opzichter

Harm